Nézz körül!Ha van kedvenc sztárod énekesed akkor ez a te oldalad

Ezen az oldalon sztárokat,énekeseket találsz,olvashatsz róluk.

Robert Thomas Pattinson (London, 1986. május 13.) brit színész, modell, zenész.

Tartalomjegyzék

Családja

Édesapja, Richard, autókereskedő, édesanyja pedig egy modellügynökségnél dolgozik.[1] Két nővére van Lizzy és Victoria.

Színészi karrierje

Robert 15 évesen kezdett színészkedni. Első nagyobb szerepe Cedric Diggory volt a Harry Potter és a Tűz Serlege című filmben. 2008-ban megkapta Edward Cullen szerepét az Alkonyat című filmben. 3000 ember közül választották ki Edward szerepére. A tervek szerint a film következő részében is ő alakítja majd a férfi főszerepet.

2008-ban az év legszexisebb színészének (Hot Actor, 2008) választotta a (Rolling Stone Magazin).[2]

Filmjei

Zene

Robert zenészként is tehetséges. 3 évesen kezdett zongorázni és gitározni. Két saját szerzeményét hallhatjuk az Alkonyat című filmben.[3]


 

 

 

Alkonyat:

Az Alkonyat (Twilight) Stephenie Meyer első regénye, a Twilight sorozat első tagja, amellyel az írónő azonnal tinédzserek és fiatal nők millióit hódította meg. Az első részt további három rész követte: New Moon (Újhold), Eclipse (Napfogyatkozás) és Breaking Dawn (Hajnalhasadás). A könyvekben Isabella Swan történetét ismerhetjük meg.

Miután édesanyja újra házasodik, a tizenhét éves Bella Swan önszántából úgy dönt, hogy édesapjához, az esős Forks kisváros rendőrfőnökéhez költözik. Az iskolában kíváncsisággal vegyes szeretettel fogadják, egy valaki azonban kifejezetten ellenséges vele. Az ő neve Edward Cullen. Ő az, akit kerülnek a diákok, ő az, aki kerüli a diákokat, és ő az, akibe reménytelenül beleszeret Bella. A város környékén élő indián rezervátum tagjai félelmetes meséket suttognak Edwardról és a családjáról. Bella viszont minél jobban megismeri a fiút, minél több titok merül fel vele kapcsolatban, annál jobban beleszeret. Végül már a fiú sem tud távol maradni tőle, megosztja vele legféltettebb titkát, és közel engedi őt saját családjához, ezzel viszont hatalmas veszélybe kerül a lány élete.

A borító

Az alma a jó és rossz tudás fájának tiltott gyümölcsét szimbolizálja, és egyben Bella és Edward tiltott szerelmét is jelképezi. A tiltott gyümölcs és a tiltott szerelem kapcsolatára a könyvet indító idézet is utal, ami a Teremtés könyvéből van:

De a jó és rossz tudás fájáról nem ehetsz: mert azon a napon, amikor annak gyümölcséből eszel, halálnak halálával halsz meg.
– Ter 2:16,17

A filmben is megjelenik az alma: mikor Bella ebédel, Edward odamegy hozzá, és ezt a gyümölcsöt tartja a kezében.

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 341
Tegnapi: 118
Heti: 1 015
Havi: 2 730
Össz.: 699 828

Látogatottság növelés
Oldal: Robert Pattinson
Nézz körül!Ha van kedvenc sztárod énekesed akkor ez a te oldalad - © 2008 - 2018 - hiressegek.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen honlap készítő az Ön számára is használható! A saját honlapok itt: Ingyen honlap!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »