Nézz körül!Ha van kedvenc sztárod énekesed akkor ez a te oldalad

Ezen az oldalon sztárokat,énekeseket találsz,olvashatsz róluk.

Élete

1999-ben érettségizett a Béri Balogh Ádám Gimnáziumban Tamásiban. A színészetet a Gór Nagy Mária Színitanodában tanulta meg. Jelenleg a Berzsenyi Dániel Főiskola hallgatója. Első szerepét a Madách Színházban kapta. Rendszeresen lép fel a Centrál Színházban. Stylistként is bemutatkozott már, hiszen a Musical szerelmesei című produkció színpadi ruháit ő állította össze.

Színházi szerepei

 • Anthony Marriott - Alistair Foot: Csak semmi szexet, kérem...! - Susan
 • Beaumarchais: Figaro házassága - Suzanne
 • Tolcsvay László: Isten pénze - Fanny
 • Ken Kesey - Dale Wassermann: Kakukkfészek - Flinn nővér
 • Békés Pál: A kétbalkezes varázsló - Csikorgó Csőkorgó
 • Mese habbal - Ginny
 • Lázár Ervin: Négyszögletű kerekerdő - avagy a játéknak soha nincs vége - Kiscsillag
 • Tóth Eszter - Bornai Tibor: Website story

Tévéfilmjei

 • Tea (2002-2003)
 • Történetek az elveszett birodalomból (2005)
 • Jóban Rosszban (2007-)

Születési név:Brózik Klára

Születési idő:1980.október 23.

Születési hely:Magyarország

Foglalkozás:színésznő

Családi állapot:hajadon,nincs gyereke

Becenév:Klári

Névnap:augusztus 11.

Csillagjegy:mérleg

Magasság:170 cm

Szemszín:kék

Hajszín:barna

 

Jóban rosszban:A Jóban Rosszban egy napi rendszerességgel jelentkező magyar teleregény, melyet 2005-ben kezdett el forgatni az Interaktív Kft. a TV2 megbízásából. A történet egy Budapest környéki fiktív kisvárosban, Csillagkúton játszódik, és leginkább az itteni magánkórház, a Csillagvirág Klinika dolgozóinak és betegeinek, valamint a velük kapcsolatba kerülő egyéb szereplők életére koncentrál.

A TV2 2005-ben döntött arról, hogy egy saját gyártású teleregény készítésébe kezd. Kezdetben nem nagyon nyilatkoztak a sorozatról, csak annyit lehetett tudni, hogy egy hétköznaponként látható kórházsorozat lesz, mely a népszerű német sorozat, a A klinika, valamint a Szomszédok örökségéből is merít. 2005 januárjában megjelentek a sorozat néhány fontosabb szereplőiről készült plakátok, de ekkor még nem lehetett tudni, hogy ezek tulajdonképpen mit reklámoznak. Néhány héttel később már néhány, a figuráktól származó mondat, majd később a sorozat és a csatorna logója is felkerült, illetve az, hogy maga a szappanopera mikortól is lesz látható. Az első, bevezető részt vasárnapi fő műsoridőben adták, mely kétszer olyan hosszú volt, mint egy átlagos epizód, és azt a célt szolgálta, hogy a nézők megismerkedjenek az alaphelyzettel és konfliktusokkal, valamint a szereplőkkel.

A szappanopera 17 állandó szereplővel indult, akiket 900 jelentkező közül választottak ki. Érdekesség, hogy a válogatásokban Somorjai Tibor is részt vett, aki az RTL Klub napi sorozatának egykori főszereplője volt.

A Jóban Rosszban – hasonlóan nagy vetélytársához, a konkurens csatornán futó Barátok közthöz – szintén minden hétköznap látható, és mindkét produkció rövid nyári leállást tart. A TV2 is megismétli a nyári szünet előtti utolsó hét epizódjait, ám ők egy héttel a sorozat legújabb részei előtt délutánonként, naponta egy részt vetítenek. A sorozat sokáig 19. 05-kor sugározta a tv2, de az RTL Klub bon akkor még futó Te vagy az életem c. sorozat meggyengítette a nézettségét ezért 19. 50-re tették át, de 2008. 3. 3.-tól ismét 19. 00-kor vetíti a csatorna. Újdonság még az, hogy 2008. 3. 3-tól délelőtt 9. 05 perctől ismétli az előző napi részt. Jelenleg 20. 05-kor látható. Május 4-től ismét új időben látható a sorozat: H-K, CS-P 20.20, Szerda 20.25 (lottósorsolás miatt)így a fő konkurens az RTL Klub napi sorozatával a Barátok közttel (ami Magyarország legnézettebb sorozata)- kerül egy időbe.

A főcímdalt a Megasztár negyedik szériájának versenyzője, Bencsik Tamara és a Black II Black énekese Bebe énekli.

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 305
Tegnapi: 118
Heti: 979
Havi: 2 694
Össz.: 699 792

Látogatottság növelés
Oldal: Brózik Klára
Nézz körül!Ha van kedvenc sztárod énekesed akkor ez a te oldalad - © 2008 - 2018 - hiressegek.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen honlap készítő az Ön számára is használható! A saját honlapok itt: Ingyen honlap!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »