Nézz körül!Ha van kedvenc sztárod énekesed akkor ez a te oldalad

Ezen az oldalon sztárokat,énekeseket találsz,olvashatsz róluk.

Emma Charlotte Duerre Watson (Párizs, 1990. április 15.) angolHarry Potter és a bölcsek köve c. filmben kapta, amelyben az egyik főszereplőt, Hermione Grangert alakította. Watsont 9 évesen választották ki Hermione szerepére, a korábbi években kizárólag iskolai darabokban játszott.  2001-2007-ig összesen öt Harry Potter-filmben szerepelt, Daniel Radcliffe és Rupert Grint oldalán. A közeljövőben további két filmben fog szerepelni: a Harry Potter és a Félvér Herceg, illetve a két részesre tervezett Harry Potter és a Halál ereklyéi c. filmekben.  Watson a filmeknek köszönhetően számos díjat elnyert, és több mint 10 millió fontot keresett. filmszínésznő. Első jelentős szerepét az azonos című regényből készült

2007-ben Watson a Balettcipők c. televíziós produkcióban egyik főszerepében tűnt fel, illetve a Kate DiCamillo könyve alapján készült Cincin lovag c. animációs film egyik szereplőjének kölcsönzi a hangját. Ez utóbbit 2008-ban mutatták be. Az elkövetkező két évben a Coco Mademoiselle reklámarca lesz, leváltva ezzel Keira Knightleyt, akinek 2008 nyarán járt le a szerződése.

Harry Potter

1999-ben megkezdődtek a Harry Potter és a bölcsek köve c. film szereplőválogatása. A készítők nagy gondot fektettek a címszereplő mellett a másik két legfontosabb főszereplőt, Hermione Grangert és Ron Weasleyt alakító színészek kiválasztására. Egy színészi közvetítőirodából néhány ember ellátogatott Watson iskolájába is, ahol Hermione szerepére kerestek megfelelő kislányt. Osztályfőnöke őt és pár osztálytársát javasolta Hermione szerepére. Watson sok ezer lánnyal versenyezve végül megkapta a szerepet, és mint utóbb kiderült, Rowling már a személyes találkozó előtt, egy próbafelvétel megtekintése után tudta, hogy Watson a legmegfelelőbb gyerek a szerepre.

Watson 2001-ben tűnt fel először Hermione szerepében a Harry Potter és a bölcsek köve c. filmben. A kritikusok elismerően nyilatkoztak az alakításáról, amiért több díjra is jelölték, ezek közül a Fiatal Művész-díjat nyerte el.

Egy évvel később Watson a Harry Potter és a Titkok kamrája c. filmben ismét magára öltötte Hermione szerepét. Habár a film vegyes fogadtatásban részesült, Watson alakítása összességében pozitív kritikákat kapott. A The Los Angeles Times szerint Watson és két főszereplőtársa sokat fejlődött az előző filmhez képest , míg a The TimesDie Welt magazin Ottó-díját a filmben nyújtott alakításáért. 2004-ben mutatták be a Harry Potter és az azkabani fogoly c. epizódot. Watson ezúttal sokkal több szerepet kapott a filmben, elmondása szerint fantasztikus volt eljátszania Hermione karizmatikus karakterét. Watson alakításáról ismét elismerően nyilatkoztak a kritikusok, ráadásul Watson két Ottó-díjat, valamint az Év Gyerekelőadója-díjat is a magáénak tudhatta. elmarasztalta Chris Columbust rendezőt, amiért Watson karaktere lényegesen kevesebb szerepet kapott a könyvhöz képest.  Watson ebben az évben elnyerte a német

A 2005-ben bemutatott Harry Potter és a Tűz Serlege című film mérföldkövet jelentett mind Watsonnak, mind pedig a filmsorozatnak. A film rekordbevételeket produkált, megelőzve ezzel világviszonylatban a Csillagok háborúja III: A Sithek bosszúja c. filmet is. Watson elmondása szerint sok humoros jelenetben játszott, és különösen élvezte a "veszekedős jeleneteket".  Összesen három díjra jelölték a Tűz Serlegében nyújtott alakításáért, ezek közül a bronz Ottó-díjat nyerte el. Ugyanebben az évben ő volt a legfiatalabb ember, aki feltűnt a Teen Vogue nevű magazin címlapján.

Az ötödik Harry Potter-film az előzőhez hasonlóan pénzügyi siker volt: több mint 333 millió dollár bevételt produkált.  Watson ebben az évben nyerte el a Legjobb Női Előadó-díjat, két színésztársával, Daniel Radcliffe-fel és Rupert Grinttel pedig pedig ott hagyták láb-, kéz- és pálcalenyomatukat Grauman Kínai Színháza előtt Hollywoodban.  Két, az interneten közzétett poszter, amin Harry hat iskolatársával látható, köztük Hermione Grangerrel, visszhangot váltott ki a médiában. Alapvetően ugyanolyan volt a két kép, de az egyik az IMAX-bemutatót reklámozta. Ezen az Emma Watson által életre keltett Hermione megjelenésén némileg változtattak: a mellei körvonalát manipulálták. A Warner képviselői később úgy nyilatkoztak az ominózus poszterről, hogy „Ez egy nem hivatalos poszter. Sajnálatos módon került fel az IMAX-weboldalra.”


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 328
Tegnapi: 118
Heti: 1 002
Havi: 2 717
Össz.: 699 815

Látogatottság növelés
Oldal: Emma Watson
Nézz körül!Ha van kedvenc sztárod énekesed akkor ez a te oldalad - © 2008 - 2018 - hiressegek.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen honlap készítő az Ön számára is használható! A saját honlapok itt: Ingyen honlap!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »